El Grup Territorial de La Safor d'Escoles Solidàries en los Minutos Solidarios de L´Ibèric a GandiaradioSafor

Trini i Esther han estat presentant el Grup Territorial de La Safor d'Escoles Solidàries que es va implantar a La Safor fa ara un any i que està oberta a la col·laboració de qualsevol ciutadà que perseguisca millorar la societat a través de l'educació tant amb accions formatives ací com amb treball altruista a Guatemala

Oficina AEN 1Les persones participants en el PIEE del 2016 ja estan a Ixcan, Guatemala.

Després de tot un dia de viatge per tal d'aplegar a Guatemala i d'altre dia per poder arribar a Ixcan, finalment es troben amb la contrapart AEN en Ixcan. Un descans després de tan llargues jornades les reconforta i les posa en situació d'anar situant-se en un nou context, en una nova cultura amb tot allò que al llarg d'un curs han aprés de forma teòrica i que ara poden anar trobant respostes a molts dels interrogants i plantejaments realitzats.

Arribaren a Guatemala el dia 17 de juliol, de nit. El dia 18 va ser tot de viatge. Primer Guatemala Coban, per continuar el camí cap a Playa Grande (Ixcan), on arribaren a final del dia.

Adaptació al paisatge, als menjars, la calor, .... Tot un repte.

Finalment tingueren reunions amb l'equip tècnic, Junta Directiva d'AEN, Comité Municipal del PES i Comité del PEI. Una sèrie de reunions que posaria al dia de tot el que s'està fent entre AEN i Escoles Solidàries.

Finalment cada persona es va dirigir a la comunitat que l'allotjaria durant el primer període de temps.

Traductor

esareubgcazh-CNzh-TWenfrgldeelhuitplptroru
Go to top