El Grup Territorial de La Safor d'Escoles Solidàries en los Minutos Solidarios de L´Ibèric a GandiaradioSafor

Trini i Esther han estat presentant el Grup Territorial de La Safor d'Escoles Solidàries que es va implantar a La Safor fa ara un any i que està oberta a la col·laboració de qualsevol ciutadà que perseguisca millorar la societat a través de l'educació tant amb accions formatives ací com amb treball altruista a Guatemala

A finals de juliol, les persones voluntàries que componguen la XI edició del PIEE 2016, van realitzar els Intercanvis d'Experiències Educatives amb el professorat d'Infantil, Primària i Secundària d'Ixcan, Guatemala. En el dit intercanvi es treballaren els temes de: El canvi climàtic i el medi ambient, Com treballar amb l'alumnat d'Inclusió, Dinàmica en una classe d'Infantil o Preprimaria; Globalitzar a partir de l'art i Les tertúlies literàries dialògiques.

En aquest intercanvi han participat, a més de les 6 voluntàries valencianes, un total de 53 docents de les comunitats del PES en Ixcan.

Aquest encontre s'ha realitzat en la comunitat de Mayaland, on la junta del PES local i el professorat del centre s'han encarregat de tota la infraestructura que suposa estar dia i mig d'intercanvis.

La valoració d'aquestes jornades ha sigut molt positiva, tant per als docents com per al conjunt de la comunitat educativa.

12345

Traductor

esareubgcazh-CNzh-TWenfrgldeelhuitplptroru
Go to top