Butlledesem6jpg

Actuacions de Cooperació Internacional

Durant 2022 Escoles Solidàries (ES) continua el treball de la seua línia estratègica 2019-2023 de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.

Gràcies a les convocatòries de subvencions dels ajuntaments on ES té presència a través dels centres educatius de XarCES i del treball voluntari de socis i col·laboradors, en aliança amb la Mancomunidad Trinacional Fronteriza Rio Lempa (MTFRL), hem centrat la nostra cooperació en l’execució dels següents projectes:

  • Dues noves edicions del programa d’Alfabetització d’Adults amb enfocament de Seguretat Alimentària i Nutricional (AlfaSAN), amb finançament de l’Ajuntament d’Alzira i la Diputació Provincial de Castelló.
  • La construcció i l’equipament del Centre de Formació en Agricultura Agroecològica i Adaptació al Canvi Climàtic (CEFACC), amb finançament dels ajuntaments d’Elx, Sagunt i Alzira.
  • La traducció al dialecte maia Ch’ortí de la llibreta de l’alumne del programa AlfaSAN amb finançament de Caixa Popular i Escola Valenciana.
  • La Fase I de l’establiment de Polítiques Públiques Locals Educatives i Solidàries (Comunitats Educadores) amb finançament de la Generalitat Valenciana.
  • Projecte de Promoció de la convivència social i la construcció de ciutadania activa per mitjà de l’art i la cultura (AnimARTE) amb finançament dels ajuntaments d’Ontinyent i Bocairent
  • Beques Solidàries al Trifini Centreamericà, amb finançament de les aportacions dels nostres socis/es, activitats solidàries dels nostres centres educatius de XarCES, altres col·laboradors/es i fons propis.
  • Formació al professorat del Trifinio amb finançament de l’ajuntament de Torrent i fons propis d’ES.

Gràcies a totes aquestes entitats i persones que col·laboren en la transformació d´un món millor a través de l’educació.

Comparte este post

También te puede interesar