Estimat amic, estimada amiga: Com bé saps, el VOLUNTARIAT ha estat sempre una senya d’identitat fonamental en ESCOLES SOLIDÀRIES. Pensem que els valors solidaris tenen la seua expressió més genuïna en el compromís actiu de les persones voluntàries que, per atendre les necessitats que descobreixen i construir junts i juntes, des del diàleg, una societat millor, decideixen compartir amb els altres el què tenen, el què saben, el què són… La societat civil es constitueix des de la consciència del què significa “Solidaritat”, i és precisament el “voluntariat” l’origen de les associacions i un dels seus elements clau per legitimar-les , contribuintdecisivament a garantir la independència i llibertat d’aquestes i , amb elles, la possibilitat que exerci squen, efectivament, el seu paper i les seues responsabilitats socials.

El VOLUNTARIAT  és, doncs, per a nosaltres un criteri i un referent decisiu quan avaluem el què som i el què volem ser, o ens plantegem què cal i què podem fer.Els nostres estatuts i principis fonamentals així ho diuen i la realitat fins ara ve demostrant-ho. Per això, hem de ser conscients que la nostra associació aplegarà allà on, entre tots i totes, vulguem que aplegue, i farà tot allò que vulguem i podem fer amb les aportacions, en cada moment, de cadascú de nosaltres.

Aquest és un dels acords bàsics que ens va moure a constituir-la. Sabem que les associacions no han de ser més que un canal de participació, un instrument que ens ajude a articular els nostres compromisos i els potencie.En aquesta línea, cal recordar alguns dels espais i/o activitats d’ESCOLES SOLIDÀRIES obertes a la participació i convidar-te a que, segons les teues possibilitats, hi c ol·labores.

ACÍ FAS FALTA, L’ASSOCIACIÓ TAMBÉ ÉS COSA TEUA, FINS ON TU VULGUES

Qué pots fer?

Els Grups Territorials a hores d’ara constituïts són:

GT Alacant:
Coordinadora: SONIA BENAVENT ALBEROLA
e-mail: soniabenavent@escolessolidaries.org.
Telefon: 617050723

GT Comarques Centrals
Coordinadora: JÚLIA OBRÉ GASCÓ
e- mail: kandynskyfrida@hotmail.com.
Telefon: 637012372

GT Horta-València
Coordinadora: ALBA ESCUDERO VILLENA
e- mail : albaescuderovillena@gmail.com.
Telefon: 690652820

GT Castelló
Coordinadora: LAURA BECERRA CALABRIA
e-mail laurabecerracalabria@gmail.com.
Telefon 635675492

POSA’T EN CONTACTE, MIRA QUÈ POTS FER… JA SAPS QUE ACí FAS FALTA, i, no dubtes;  la nostra participació efectiva, és la millor manera de celebrar el DIA DEL VOLUNTARIAT, realitzant així el millor reconeixement a tantes persones que al llarg de la història i per tot arreu “s’han donat” –i es donen- , “ voluntàriament”, per fer un món millor.

ARA ET TOCA A TU .FES VOLUNTARIAT AMB ESCOLES SOLIDÀRIES

Si vols fer-te voluntari/a, pots registrar-te amb nosaltres omplint aquest formulari amb les teues dades.