IMG_20190707_175419

L’ajuda arriba Ixcán

L' ajuda per a l'incendi de "La Economica" arriba a Ixcán

El passat 30 d’abril el mercat de «La Economica» de Ixcán va ser quasi completament destruït per un greu incendi que va deixar a més de 200 families sense el seu manteniment econòmic.

Escoles Solidàries va llançar una campanya per ajudar als nostres amics i amigues de Ixcán, amb qui hem treballat colze a colze durant deu anys.  Les sòcies i els socis i persones solidàries acudiren a la crida i van contribuir amb diferents col·laboracions i suports per atendre la situació de desemparament.

Els fons aportats, amb l’ajuda desinteressada de la nostra contrapart a Ixcán AEN, es van distribuir respectant els acords adoptats per l’associació d'afectats per l'incendi. Totes les ajudes rebudes es distribuirien conforme a una llista d’afectats per ordre de prioritat, a raó de 1.500 quetzals per afectat.

La quantitat recaptada i transferida per ES va arribar per ajudar a 14 afectats d’aquesta llista, mitjançant el pagament d’aquesta quantitat en els comerços triats pels afectats, on es proveiren de materials i útils que van contribuir a la tornada a la normalitat de la seva activitat comercial.

Sols queda traslladar a totes les persones donants les gracies dels beneficiaris per l’ajuda enviada des de València.

Des d’Escoles Solidàries agraïm la vostra solidaritat.

Comparte este post

También te puede interesar