IMG_20190707_175419

L’ajuda arriba Ixcán

L' ajuda per a l'incendi de "La Economica" arriba a Ixcán

El passat 30 d’abril el mercat de «La Economica» de Ixcán va ser quasi completament destruït per un greu incendi que va deixar a més de 200 families sense el seu manteniment econòmic.

Escoles Solidàries va llançar una campanya per ajudar als nostres amics i amigues de Ixcán, amb qui hem treballat colze a colze durant deu anys.  Les sòcies i els socis i persones solidàries acudiren a la crida i van contribuir amb diferents col·laboracions i suports per atendre la situació de desemparament.

Els fons aportats, amb l’ajuda desinteressada de la nostra contrapart a Ixcán AEN, es van distribuir respectant els acords adoptats per l’associació d'afectats per l'incendi. Totes les ajudes rebudes es distribuirien conforme a una llista d’afectats per ordre de prioritat, a raó de 1.500 quetzals per afectat.

La quantitat recaptada i transferida per ES va arribar per ajudar a 14 afectats d’aquesta llista, mitjançant el pagament d’aquesta quantitat en els comerços triats pels afectats, on es proveiren de materials i útils que van contribuir a la tornada a la normalitat de la seva activitat comercial.

Sols queda traslladar a totes les persones donants les gracies dels beneficiaris per l’ajuda enviada des de València.

Des d’Escoles Solidàries agraïm la vostra solidaritat.

Comparte este post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

También te puede interesar

Escoles d’Acollida

El dijous 24 de juny 2021 s’entregaren 13 certificats de l’Escola d’Acollida en Vallada a un grup de les persones acollides en La Granja.El «Programa

Llegir més »

Maleta Solidària

Iguales y diferentes Ser iguales no debe confundirse con ser idénticos. El problema no está en la diferencia, que es en sí algo natural, sino

Llegir més »