Foto-taller-AVSA-Histories-de-Vida-

Els tallers «Històries de Vida» porten relats migratoris a les aules de Xàtiva, Ontinyent i Quartell

L’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica (AVSA) ha dut a terme els tallers «Històries de Vida» al CIPFP La Costera de Xàtiva amb la col·laboració d’Escoles Solidàries. Els tallers, efectuats per usuaris de l’associació el 28 i 30 de maig, permeten a l’alumnat connectar amb la realitat de les persones migrades tant en l’actualitat com durant el seu trajecte migratori. Aquestos tallers formen part del projecte de XarCES 24-25 i s’enmarquen dins de la larga trajectòria de col·laboració que existeix entre AVSA i Escoles Solidàries.

Aquesta ronda de tallers de Històries de Vida que ha començat a Xàtiva continuarà al juny amb tallers a Ontinyent als centres CEIP Martínez Valls i CEIP Bonavista, i a Quartell al CEIP Santa Anna. La resta dels tallers d’AVSA contemplats en XarCES es duran a terme el curs vinent, fins a un total de 12 tallers. 

El taller Històries de Vida d’AVSA busca no només educar, sinó també sensibilitzar els joves sobre les dificultats a les que s’enfronten les persones migrades d’Àfrica durant el seu trajecte migratori i una vegada a l’Estat Espanyol, contribuint així a una societat millor informada, més inclusiva i més solidària. El taller també busca desfer molts dels prejudicis que existeixen voltant a la migració.

Comparte este post

También te puede interesar