IMG_20240517_105131

Escoles Solidàries participa un any més a la Fira Solidària de Xàtiva

Escoles Solidàries ha participat una vegada més en la Fira Solidària de Xàtiva, que ha efectuat aquest passat 17 de maig la seua novena edició. A la fira, Escoles Solidàries ha ofertat llibres de segona mà amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte de Biblioteques Escolars. La participació en la IX Fira Solidària de Xàtiva també ha permés donar visibilitat a l’entitat, al projecte de XarCES i al programa de Beques Solidàries. 

A la parada de la fira, Escoles Solidàries ha ofertat llibres infantils, juvenils i per a adults que van ser arreplegats com a donatiu. L’objectiu ha sigut dual: donar una segona vida als llibres i recaptar fons per al projecte de Biblioteques Escolars. Aquest projecte busca equipar biblioteques escolars de centres educatius de zones rurals de Centreamèrica, concretament en la regió del Trifinio del riu Lempa, una regió trinacional que abarca zones rurals de Guatemala, Hondures i El Salvador. 

El projecte de Biblioteques Escolars busca equipar centres educatius de la regió amb biblioteques escolars, que moltes vegades estan desabastides o són inexistents, i també formar a l’equip docent en tècniques de foment de la lectura per a treure-li el màxim partit als llibres dotats. 

Comparte este post

También te puede interesar