Fase b3. Reflexió

PIEE 2019 amb la col·laboració de Caixa Popular i la Coordinadora Valenciana d’ONGD

Promovent una ciutadania global des del coneixement de la realitat del Sud. Programa d’Intercanvi d’Experiències Educatives PIEE.

Amb la col·laboració de:

El programa, “Promovent una Ciutadania Global des de el coneixement de la realitat del Sud. Programa d’Intercanvi d’Experiències Educatives – PIEE”, tracta d’oferir una formació bàsica però consistent per apropar-se al món de la cooperació internacional i l’educació solidària, fonamentalment al professorat i altres agents de la comunitat educativa en general que estiguen interessats en conèixer o aprofundir en aquest camp. 

Estem davant un projecte formatiu i de consciencia social, a través del que es promociona un instrument de difusió i sensibilització d’una educació intercultural i de valors solidaris, incorporant aquests al currículum dels educadors i educadores, i potenciant la seua formació com “agents multiplicadors” i “agents de canvi” social. 

Tot això es tradueix en un projecte estructurat en 3 fases: 

Fase A: Avaluació, preparació i difusió del projecte. 

Fase B: Implementació d’un PLA FORMATIU desenvolupat en 3 sub-fases. 

B1. Coneixements teòrics: formació al marc teòric de la Solidaritat Internacional (80h). 

B2. Coneixements pràctics: intercanvi d’experiències educatives amb Guatemala (1 mes). 

B3. Difusió de l’experiència viscuda al tornar dels intercanvis. 

Fase C: transmissió de l’experiència als entorns locals de les persones participants. 

  Des d’Escoles Solidàries volem agrair el suport rebut tant per Caixa Popular com per la Coordinadora Valenciana de ONGD per al desenvolupament d’aquest projectes, i molts d’altres amb els que ens han col·laborat i esperem seguisquen col·laborant amb el canvi social. GRÀCIES!

Comparte este post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

También te puede interesar

Escoles d’Acollida

El dijous 24 de juny 2021 s’entregaren 13 certificats de l’Escola d’Acollida en Vallada a un grup de les persones acollides en La Granja.El «Programa

Llegir més »

Maleta Solidària

Iguales y diferentes Ser iguales no debe confundirse con ser idénticos. El problema no está en la diferencia, que es en sí algo natural, sino

Llegir més »