PIEE XVIII

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Sin categoría

Un any més Escoles Solidàries ha convocat la XVIII edició del Programa d’Intercanvis Educatius amb Centreamèrica.
El curs ha estat un èxit en inscripcions. Hi ha hagut més de 200 inscripcions per a 50 places que s’han ofert pel CEFIRE, a través de la plataforma AULES.
Es tracta d’un curs molt complet en continguts i de molta qualitat en les ponències; es compta amb 12 ponents. S’ha adequat l’oferta formativa d’aquest any a la modalitat semipresencial, amb dues sessions presencials i quatre sessions síncrones. Està previst finalitzar el curs del CEFIRE en el mes de març.
En aquesta edició disposem de la col·laboració de la MANRA (Mancomunitat Ribera Alta) que ha llançat les bases de la convocatòria per a la selecció de docents residents als municipis de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
Les persones no admeses en el curs del CEFIRE, però interessades a participar en el PIEE XVIII estan també fent el curs en ESCOLES SOLIDÀRIES que certificarà el curs com a centre formador que és autoritzat per la Conselleria d’Educació. El 14 de gener es va realitzar la primera sessió presencial en CCX de Xàtiva, amb una assistència important dels participants, mostrant molt d’interés i bona participaci