TRIPTICO-PIEE-2021-300

Programa d’Intercanvi d’Experiències Educatives.- PIEE XVI

Escoles Solidàries convoca la XVI edició del Programa d’Intercanvis d’Experiències Educatives PIEE XVI per al 2021. Està dirigit preferentment a personal docent en les diferents especialitats i a tota persona interessada en l’educació com a motor de canvi social.

 

El programa consta de tres fases. Una primera de formació que es realitzarà a través del Cefire d’Humanitats i Social: el curs es denomina «Educació per al desenvolupament». Caldrà inscriure’s en la web d’aquest Cefire. La data final per inscriure’s és fins al 18 de desembre.

Les persones que no siguen docents s’inscriuran a través del correu electrònic d’Escoles Solidàries.

La formació serà en línia degut a les circumstàncies de la COVID-19.

La segona fase es realitzarà en comunitats rurals d’Hondures, Guatemala i El Salvador, en coordinació amb la Mancomunitat Trinacional Rural del Riu Lempa. Aquesta fase està condicionada a la situació de la COVID tant en Espanya com en la zona de la Trinacional.

La tercera fase serà a la tornada, desenvolupant un projecte al centre educatiu.

Per a més informació consultar el full informatiu de la convocatòria o dirigir-se al telèfon o correu electrònic d’Escoles Solidàries.

Comparte este post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

También te puede interesar

Escoles d’Acollida

El dijous 24 de juny 2021 s’entregaren 13 certificats de l’Escola d’Acollida en Vallada a un grup de les persones acollides en La Granja.El «Programa

Llegir més »

Maleta Solidària

Iguales y diferentes Ser iguales no debe confundirse con ser idénticos. El problema no está en la diferencia, que es en sí algo natural, sino

Llegir més »