Visita d’alcaldes de la «Mancomunidad Trinacional Fronteriza del Río Lempa»

Escoles Solidàries inicia una etapa de col·laboració amb la Mancomunitat Trinacional Fronterera del Riu Lempa MTFRL a l’any 2020. Aquesta mancomunitat de municipis es troba al triangle fronterer d’Hondures, Guatemala i El Salvador, al voltant del riu Lempa.

A final del mes de juny tinguérem la visita d’un grup d’alcaldes, alcaldesses, regidors de diferents municipis de la Mancomunitat a la Comunitat Valenciana. Aprofitàrem per a tenir una sèrie de reunions de treball al voltant de la cooperació internacional, dels projectes que estan en execució, per conéixer noves experiències.

En la visita a Xàtiva, tinguérem l’oportunitat de ser rebuts per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Benestar social Xelo Angulo. Compartirem amb professorat de l’Institut de La Costera, al voltant de propers projectes de formació de tècnics municipals en animació socio-cultura i comunitària.

Finalment, celebrarem un sopar amb tota la delegació de la MTFRL.

Posteriorment, tinguérem sessions a Alzira i Sumacàrcer on Escoles Solidàries presentà el treball que ve realitzant davant de la diputada de Cooperació Internacional Mentxu Balaguer, el president del Fons Valencià Alvaro Escorihuela, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta Txema Peláez, el secretari autonòmic de seguretat i emergències José M. Àngel.Durant el temps de l’estadia a la Comunitat Valenciana aprofitàrem per a treballar diversos aspectes de la cooperació entre les dues entitats, els projectes a dur a terme, coneixement de la nostra realitat i la participació en el proper programa del PIEE 2022.

Comparte este post

También te puede interesar