Programa de «Beques Solidàries»

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Sin categoría

Escoles Solidàries impulsa des de 2001 el programa de Beques Solidàries, amb la finalitat de què alumnat amb pocs recursos econòmics de països centreamericans puguen estudiar la secundària o batxiller.

Aquest programa és possible gràcies a cent trenta-quatre (134) persones que realitzen una aportació econòmica, cadascuna la quantitat que vol, amb un compromís de mantenir-la durant cinc anys, temps perquè l’estudiant puga cursar els seus estudis.

En l’actualitat s’està prestant aquest servei de Beques Solidàries en els municipis de Candelaria de la Frontera, Citalá d’El Salvador; La Labor, Ocotepeque i Sinuapa d’Hondures i San Juan Ermita i Jocotán de Guatemala.

Aquest programa acull a 68 becaris/es finançats per Escoles Solidàries i 68 més finançats pels ajuntaments respectius.

Del total de 68 persones, 18 són d’El Salvador, 30 són d’Hondures i 20 són de Guatemala.

Destaquem que hi ha 51 dona i 17 homes becaris.

En aquest moment ja han finalitzat el curs escolar i ens trobem en la justificació acadèmica de les persones i en el tancament de gestió econòmica del projecte de beques.

Així mateix, ja s’està preparant el que serà el curs vinent, on hi ha un nombre de persones que ja finalitzen els estudis.

Des d’aquest butlletí fem una crida a persones que vulguen participar en aquest programa de beques fent una aportació durant un període d’anys, ja que són moltes les peticions de becaris i becàries que volem poder tenir l’oportunitat d’estudiar.