En este momento estás viendo El centre Som Escola col·labora amb Escoles Solidàries

El centre Som Escola col·labora amb Escoles Solidàries

L’alumnat de 4t de l’ESO del centre Som Escola ha realitzat una campanya per aconseguir una beca per a un/a company/a de Centreamèrica.

En aquesta campanya l’alumnat de 4t de l’ESO s’ha implicat molt en aconseguir reunir els diners suficients per a poder pagar una beca d’estudis a un/a estudiant de la seua edat a Centreamèrica.

Aquest compromís s’ha aconseguir amb la participació de totes les famílies, amigues i amics de Som Escola. La beca arribarà a Escoles Solidàries, que és l’ONG que treballa a la zona de la «Mancomunidad Trinacional Fronteriza delRío Lempa» que abasta una zona de Guatemala, Hondures i El Salvador.

Per aquesta raó es col·locaren al centre cartells on es podia anar veient el progrés de la vidriola on tenien tots els diners que els arriben. L’alumnat de la classe va preparat sobres per a fer una primera recollida, ha escrit circulars per a les famílies i va proposar organitzar una tómbola i vendre rifa. La beca, per a quatre anys, cobreix la secundària d’un xic/a en destí.

Fruit de tot aquest treball ha segut l’entrega de 2.000 € arreplegats en aquesta campanya i que possibilitarà que un alumne/a puga estudiar la secundària.

Moltes gràcies a Som Escola per aquesta iniciativa