Jornada de formulació del Pla Estratègic

Jornada de formulació del Pla Estratègic

ESCOLES SOLIDÀRIES PREPARA EL SEU PLA ESTRATÈGIC PER AFRONTAR ELS NOUS REPTES EN EDUCACIÓ, SOLIDARITAT I COOPERACIÓ.

El passat cap de setmana la Junta Directiva i persones voluntàries i sòcies de l’organització vam estar preparant el que serà el camí a seguir durant els pròxims quatre anys. Va ser una jornada plena de reflexions, idees i sentiments en la que compartirem tot allò que, durant aquests anys de treball, volem que continue o que es transforme i canvie.

L’estructura de la jornada va tindre com a punt de partida un diagnòstic inicial, sobre qui som, què fem, com ho fem i què busquem per, des dels problemes detectats i les línies que funcionen, desenvolupar el nostre pla estratègic per a un nou escenari d’actuació. Així doncs establirem dos gran línies estratègiques: una dedicada a la cooperació al desenvolupament i l’altra al treball de sensibilització i transformació social al País Valencià.

Va ser un cap de setmana de molt de treball i de repensar moltíssims aspectes, i per a què tot açò funcionara Escoles Solidàries va comptar amb l’experiència i el treball d’Alicia Carpio, sòcia de l’organització i que actualment treballa en Jovesolides, a qui agraïm la seua tasca i el suport en el desenvolupament del pla, així com també a totes les persones que participaren en aquesta jornada.