En este momento estás viendo Jornada de formulació del Pla Estratègic

Jornada de formulació del Pla Estratègic

ESCOLES SOLIDÀRIES PREPARA EL SEU PLA ESTRATÈGIC PER AFRONTAR ELS NOUS REPTES EN EDUCACIÓ, SOLIDARITAT I COOPERACIÓ.

El passat cap de setmana la Junta Directiva i persones voluntàries i sòcies de l’organització vam estar preparant el que serà el camí a seguir durant els pròxims quatre anys. Va ser una jornada plena de reflexions, idees i sentiments en la que compartirem tot allò que, durant aquests anys de treball, volem que continue o que es transforme i canvie.

L’estructura de la jornada va tindre com a punt de partida un diagnòstic inicial, sobre qui som, què fem, com ho fem i què busquem per, des dels problemes detectats i les línies que funcionen, desenvolupar el nostre pla estratègic per a un nou escenari d’actuació. Així doncs establirem dos gran línies estratègiques: una dedicada a la cooperació al desenvolupament i l’altra al treball de sensibilització i transformació social al País Valencià.

Va ser un cap de setmana de molt de treball i de repensar moltíssims aspectes, i per a què tot açò funcionara Escoles Solidàries va comptar amb l’experiència i el treball d’Alicia Carpio, sòcia de l’organització i que actualment treballa en Jovesolides, a qui agraïm la seua tasca i el suport en el desenvolupament del pla, així com també a totes les persones que participaren en aquesta jornada.