En este momento estás viendo Presentació del llibre ‘Contes per a una Escola Solidària’

Presentació del llibre ‘Contes per a una Escola Solidària’

Et convidem a la presentació del llibre Contes per a Una Escola Solidària.

La presentació serà el proper dijous 26 de setembre a les 19h en el Col·legi Major Rector Peset, a València.

El llibre es compon de 10 relats escrits i il·lustrats per autors/es i il·lustradors/es valencianes. En total, 20 artistes del territori que han oferit la seua labor artística per a promoure la solidaritat a les escoles. El contingut del llibre ha estat dissenyat per treballar els relats en l’aula amb alumnat d’entre 10 i 13 anys. Cada relat tracta un dels temes del decàleg d’una escola solidària i serveix com a eina per a motivar i estructurar una tertúlia dialògica amb l’alumnat.

L’acte de presentació contarà amb la participació de diversos autors/es del llibre, tant narradors/es com il·lustradors/es, que explicaran la seua experiència en la creació artística i el seu compromís amb la solidaritat. L’equip d’Escoles Solidàries explicarà la trajectòria del projecte i la importància que té per a l’entitat.

El llibre supose un pas endavant en la missió d’Escoles Solidàries per promoure la sensibilització i implicació dels centres educatius en labors solidàries, tant des de l’equip docent com des de l’alumnat.

Ací tens el cartell de l’esdeveniment. T’agraïm la difusió 🙂