Convocatòria PIEE XVI per a 2021

Un any més Escoles Solidàries convoca la XVI edició del seu Programa d’Intercanvis Educatius amb Guatemala, Hondures i El Salvador.
Les circumstàncies actuals de la COVID fa que estiga condicionada per diferents factors.
En primer lloc, la formació es farà a través del CEFIRE Humanístic i Social i seran 65 hores. Les inscripcions seran fins al 18 de desembre en la web del CEFIRE. El nom del curs és “Educació per al desenvolupament
L’estadia que es fa entre el 15 de juliol i el 15 d’agost en Centreamèrica, estarà condicionada a l’evolució que tinga el COVID, tant ací com en els països receptors d’aquest programa.
És una oportunitat d’aprofundir en els diferents aspectes de l’Educació per al Desenvolupament i per una ciutadania global.
Voldríem que ho féreu arribar al professorat interessat del vostre centre i aquelles persones què els puga interessar.

Persones que no siguen del sector educatiu també poden inscriure’s en aquest programa, però directament al correu d’Escoles Solidàries.

 

Descarrega el fullet informatiu

Últimes notícies

Projectes en 2017

Programa d'Educació Inclusiva (PEI)

La inclusivitat és una absoluta necessitat per tal de respectar els drets dels xiquets, així com la formació del professorat.

Millora de les infraestructures educatives en dos comunitats del PES a Ixcan (Guatemala)

La millora de les infraestructures educatives és una necessitat constant en aquestes comunitats per atendre a la població infantil.

Beques per a Secundària

Si la primària ja és un repte per a les famílies, el fet de poder fer secundària margina a una part important de la població. Gràcies a les beques ho podem fer possible.

Persones associades
1
Beques de secundària 2024
1
Actualització Projectes executats
1

Formem part de les següents xarxes

Confien en nosaltres

logo_caixapopular_ruralvia

Testimonis

- “El voluntariat en la meua vida ha sigut una inquietud feta realitat, ha sigut compartir, gaudir, empatitzar, conèixer i valorar altres realitats, a ser millor, a enriquir-me interiorment i saber que la vida es conquista dia a dia, que no estem sols i que hi ha que lluitar per el que una desitja”
Julia Obré
Grup Territorial Comarques Centrals
- “Escoles Solidàries m’ha ajudat a obrir la mirada. Amb elles i ells he descobert que el món de l’educació s’estén molt més enllà de les parets d’un aula... i que un senzill gest solidari a un aula pot aportar grans beneficis a aquelles persones que ho necessiten”
Lluís Vanyó
PIEE XII
- “Participar en Escoles Solidàries m'han donat l'oportunitat de valorar d'una altra manera la mare terra i la humanitat en la qual estem immersos. Compartir, conviure, empatitzar, sentir, comunicar-se, comprendre, educar, rebre… accions que he experimentat i que m'han fet reflexionar sobre la necessitat de participar d'un món més just i igualitari. Anime a totes les persones que creuen en el lema: "tots iguals tots diferents", a conèixer a la gran família que és Escoles Solidàries i a descobrir tots els projectes d'educació que duen a terme per a aconseguir un món més just, solidari i sense fronteres.”
Laura Alcayna
Projecte Educació Inclusiva